Taylor Swift i Kim Kardashian: Rat lajkovima!

Ovih dana ponovo je u centru pažnje sukob Taylor Swift i Kim Kardashian, a dve slavne devojke sad se prepucavaju preko svojih fanova! Kim se u prvom momentu trudila da skrene pažnju, praveći se blesava, ali je sad ipak odlučila da napadne Taylor, na suptilniji način.

Da pojasnimo još situaciju – u javnost je dospeo čitav snimak razgovora Taylor Swift i Kanyea Westa, gde možemo čuti da je Taylor zaista odobrila stihove koje joj je reper posvetio u pesmi “Famous”, ali i da je i zaista uopšte nije pitao za saglasnost kad je reč o delu gde je naziva kučkom. Dok Kanye misli da nije uradio ništa loše i da nije ni trebalo da je pita i za taj deo pesme, Taylor sa druge strana smatra da on nije imao pravo da procenjuje kako ona razmišlja. U skladu sa tim su i komentari na internetu!

Kako prenosi Daily Mail, Kim je suptilno napala Taylor tako što je lajkovala komentar u kome neko od njenih obožavatelja kaže, “Ovaj video ne pokazuje ništa novo. Svi smo to znali. Tako sam zbunjena sad.” Kim se očigledno snažno slaže, jer iako je na Twitter čak deceniju, ona je do sad lajkovala tuđe tvitove samo 164 puta! Dakle, Kim očigledno smatra da ovaj video nimalo ne menja situaciju, mada to i nije tako. Iako je istina da je Kanye obavestio Taylor o pesmi, očigledno je da joj nije rekao sve do kraja!

Pročitajte još  Taylor Swift uzvraća udarac: Provokacija na račun Katy Perry ili nešto drugo? (video)

Taylor sa druge strane lajkuje komentare Swiftieja po Tumblru, poput onih u kojima se kaže, “Kako sad spavam noću znajući da smo bili u pravu sve vreme, a sad imamo i dokaz za to.” Čini se da će ovaj hladni rat nastaviti da tinja ko zna do kad, odnosno dok Kim i Kanye možda ipak ne dobiju želju da upute javno izvinjenje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Spremni? Danas u 18h počinje Famoza koncertna anketa, ovo su pravila i spisak zvezda za koje se može glasati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.