Čeka se samo datum porođaja: Kylie Jenner potpuno spremna da postane mama!

Kylie Jenner je već u poodmakloj trudnoći pa ne samo da mesecima izbegava javnost već ništa i ne čujemo o njenom dečku Travisu Scottu koji je otac deteta. Ipak, kako piše People, stvari su potpuno u redu.

“Kylie jedva čeka da postane mama”, priča jedan izvor. “Otkako je zatrudnela, mnogo je promenila svoj život. Već joj je mnogo dosadno pošto je stalno kod kuće.” Sa druge strane, kod Travisa je obrnuta priča pošto on nikad nije kući jer je na turneji po Americi.

“Njih dvoje provode malo vremena zajedno. Kylie nije srećna zbog toga jer želi da joj on više pomaže oko priprema za bebu. Međutim, on ima još par datujma na turneji nakon čega će na odmor. Kylie se nada da će se on više angažovati baš tad.” Kako People navodi, njima je više izbora još u septembru potvrdilo da je Kylie trudna i da oko toga više nema nikakve sumnje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Briši to!": Kylie Jenner nezadovoljna fotkom koju je objavila Kim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.