Nove priče: Kylie Jenner i Khloe Kardashian će se poroditi istog dana?

Iako sestre još uvek nisu ni potvrdile trudnoću, svet je uveren da će one definitivno uskoro pokazati da je to istina. Novi tračevi kažu da će one možda roditi decu baš istog dana!

Već neko vreme javnost se stišala o priči Kardashian-Jennera ali Heat magazin počinje da razmišlja o teoriji da sestre žele da donesu bebe na svet identičnog dana – obe bi trebalo da se porode za oko tri meseca, a Kris Jenner navodno razmišlja koliko bi im slave doneo zajednički porođaj! Ipak, izvor tvrdi da devojke imaju skroz drugačiji stil kada je u pitanju kupovina za bebu, ali i način porođaja!

„Kylie ne može da pomisli na sav taj bol tako da će se ona poroditi carskim rezom, dok je Khloe mnogo prizemnija i ona želi prirodan porođaj, čak ne želi ni anesteziju, a kao poseban zahtev traži da u pozadini bude meditativna muzika“ tvrdi izvor. Nakon nekoliko meseci Kylieinih igara preko društvenih mreža, verujemo da će ona vrlo uskoro morati da otkrije o čemu se radi, ali i Khloe koja se svuda pojavljuje u širokoj odeći i nosi velike torbe ispred stomaka – ostaje samo da potvrde razloge za ovakvo ponašanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Teorije zavere o Kylie Jenner: Jeste li primetili poglede Kardashiana i Jennera na njihovoj zajedničkoj fotki?

2 thoughts on “Nove priče: Kylie Jenner i Khloe Kardashian će se poroditi istog dana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.