„Nikad im nije bilo bolje“: Evo kako se Kylie Jenner i Travis Scott slažu nakon rođenja Stormi!

Kylie Jenner i Travis Scott bili su na meti tračeva još kada se saznalo da je Travis otac njene ćerke Stormi, pa se mesecima pisalo da li su oni zajedno ili ne. Čini se da je sad sve u redu!

Ovaj par koji je, navodno, već duže vreme razmišljao i o raskidu, naročito neposredno pred Kyliein porođaj, sada se slaže bolje nego ikada, kako ekskluzivno saznaje E! News! „Kylie Jenner i Travis Scott se nikada tokom veze nisu ovako dobro slagali. Stvari su se zaista apsolutno sredile sada kada je Stormi rođena i time njih dvoje zauvek spojila. Travis je prihvaćen u porodici i svi su oduševljeni malom porodicom koju su oni zajedno stvorili“ otkriva izvor.

Ovo vrlo lako može biti istina, naročito jer su paparaci ovih nedelja stvarno viđali Kylie i Travisa zajedno u šetnjama, a na fotkama izgledaju nasmejano i blisko. „Travis je mnogo pomagao oko Stormi i opsednut je njom, naročito pomaže noću jer se brine da Kylie dobije dovoljno sna i stalno joj poklanja razne stvari da bi joj pokazao da je još uvek bitna“ nastavlja izvor priču, dodajući da i Kylie uživa u majčinstvu toliko da stalno fotografije Stormi i ne može da veruje kako beba brzo raste.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Emi nam šalje kviz o Kylie Jenner!

3 thoughts on “„Nikad im nije bilo bolje“: Evo kako se Kylie Jenner i Travis Scott slažu nakon rođenja Stormi!

  1. Kako slatko! Nadam se da će dobiti još mnogo djece i biti još srećniji. 😀

    1. I ja,ali poznati jedva rode i jedno zbog linije,karijere…Ali jos je mlada ima vremena…

  2. Jako lijepo!! Baš mi je drago što se tako dobro slažu i što su veseli i sretni, a pogotovo sad kad je i Stormi rođena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.