Sad je konačno jasnije: Evo zašto je Kylie Jenner odustala od Travisa Scotta!

Kylie Jenner i Travis Scott izgledali su kao par koji će opstati zauvek, ali ipak nije sve tako zlatno među njima čim je došlo do raskida. Ali šta je zapravo razlog? Travis Scott se kune da nije prevara u pitanju, a kako izvor za časopis Heat otkriva, raskid je započela Kylie iz razočarenja u Travisove planove za budućnost.

“Kylie se držala ove veze koliko god je mogla, stvari već dugo nisu kako treba ali je ona imala nadu da će biti bolje” započinje izvor priču, i zatim dolazi do srži razloga zbog kog je Kylie najviše povređena: “Ona je zatrudnela samo par nedelja od početka njihove veze, poslednjih godina borila se da navede Travisa da bude porodičan čovek” ispričao je izvor, ali Travis očigledno nije želeo porodičan život.

“Travis je mrzeo što na taj način povređuje Kylie, ali to ju je praktično uništilo. Ipak, on je svestan da ne može da joj pruži sve što ona želi” zaključuje insajder za Heat – neki ljudi prosto ne žele da se skrase na početku karijere i Kylie je morala to da razume.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Zaboravljeni" Jenner i dalje ignorisan od ostatka familije

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.