„Oseća se dobro ali njeno telo se menja“: Kylie Jenner uzbuđena zbog bebe, ali ne želi da je fotografišu!

Kylie Jenner jako je srećna zbog trudnoće ali kako prenosi izvor za People, nije joj zanimljivo da stalno bude u medijima kao nekada!

„Sada joj je draže da ostane kod kuće. Oseća se dobro, ali njeno telo postaje mnogo drugačije i ne bi volela da je mediji slikaju. Trenutno joj je bitnija privatnost, i umesto da izlazi društvo dolazi kod nje kući, to je bolje rešenje“ otkriva izvor. „Ona kupuje stvari za bebu kao luda i priča o njoj po ceo dan!“

S obzirom da i Kim i Khloe Kardashian očekuju bebe, čitava porodica je uzbuđena zbog svega ovoga još više! „Kim se jako dopada ideja da se sve ove bebe rode u slično vreme“ dodaje izvor. „Ona smatra da će bebe onda biti kao sestre. Svi misle da će Kylie biti sjajna majka ali da je dobro što će ljudi biti tu da joj pomognu“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kim Kardashian objavila pesmu Taylor Swift na svoj Instagram Story... Zar one nisu u svađi??

One thought on “„Oseća se dobro ali njeno telo se menja“: Kylie Jenner uzbuđena zbog bebe, ali ne želi da je fotografišu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.