Sudar svetova: Lali Esposito i Tini Stoessel prvi put nastupaju zajedno!

Mediji u Argentini jako vole da porede Martinu Stoessel i Lali Esposito kao dve najuspešnije mlade zvezde u zemlji pa ne čudi što se diže velika buka oko toga što su one zakazale nastupe istog dana na istom mestu!

Kako se navodi Tini i Lali imaće nastup u 2018. godini u teatru Colon u Buenos Ajresu mada ne piše i šta to tačno podrazumeva. To što njih dve nastupaju na istoj sceni ne znači da će na njoj biti i u isto vreme iako bismo svi voleli da ih vidimo u duetu!

Slučajno ili ne, tek Lali je baš ranije ove nedelje lepo govorila o Tini istakavši da je ona sjajna i poznata širom sveta. Sa druge strane, Tini je uvek isticala da nikad nije ružno govorila o Lali i da je ne vidi kako svoju konkurenciju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel počela da radi na novom albumu, angažovala producenta pesama svetskih megazvezda!

4 thoughts on “Sudar svetova: Lali Esposito i Tini Stoessel prvi put nastupaju zajedno!

  1. U svako slučaju odlično za njih dve i nadamo se da će se mediji konačno malo primiriti i da neće podsticati sukob koji i ne postoji.

  2. Ohh super!! Jedva čekam, ali 2018 godina je još daleko, no vrijeme će brzo proći. Jako bih voljela duet njih dvije, nadam se da ću ga jednoga dana vidjeti i poslušati 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.