Lali Esposito: Tini je prelepa i najbolja je predstavnica Argentine u svetu!

Godinama unazad mediji suprostavljaju Tini Stoessel i Lali Esposito a čak se i njihovi fandomi ne podnose pa su u konstantnoj svađi. Takođe, obe devojke su bile u vezi sa glumcem Peterom Lanzanijem što se koristi kao način da se produbi njihovo rivalstvo. Ipak, Lali kaže da ima jako visoko mišljenje o Tini!

Gostojući u šou Mirthe Legrand, Lali je rekla, “Tini je prelepa, ne znam odakle dolaze te priče o nas dve. Ona je broj 1, ona je naša najbolja predstavnica u svet. Sem toga, ona ima i karijeru van Disneya što uopšte nije lako postići, vrlo je talentovana”. Postoje li veće pohvale? Tini i sama nikad nije ružno govorila o Lali i uvek je isticala da joj se nikad nije ni zamerala.

Lali je osim Tini pričala i o svom sadašnjem dečku, Santiagu Mocorrei. “Nenadano sam se zaljubila, on me čini kompletnom. Nisam neka ljubiteljka venčanja, ne sanjam o tome. Međutim, htela bih da budem majka, mada ne sad. Ne bih mogla dete da nosim na turneju”, kaže ona kroz smeh.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali Esposito

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogledajte novi spot Tini Stoessel, "Miénteme"!

7 thoughts on “Lali Esposito: Tini je prelepa i najbolja je predstavnica Argentine u svetu!

  1. Drago mi je što Lali i Tini nisu u svadji, i što Lali misli ovako o Tini. Šta ima veze što su obe bile sa Peterom, jedna moja drugarica je bila sa mojom kumom, a ona i kumova bivša devojka su bile skoro pa naj drugarice. Sad su mu obe bivše 😂

  2. Super je što ne pričaju loše jedna o drugoj! A glupo je što su smilisli da su neprijateljice!😎☺

  3. Kako lijepo😃Ja uopće ne mrzim fanove od lali,ona je prekrasna kao i Tini😍😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.