Zvuči li nestvarno? Argentinski mediji navode da su Tini i Lali zakazale zajednički nastup!

Mediji već godinama unazad stvaraju rivalstvo između Lali Esposito i Tini Stoessel iako između njih dve nikad nije postojao bilo kakav sukob. Kako sad prenosi prilično pouzdani portal Diario Show, njihov zajednički nastup je već zakazan!

Kako se navodi, Tini i Lali će pevati zajedno u legendarnom Teatru Colon u Buenos Ajresu a čak se spominje i datum – 24. februar 2018. godine! Kako insistira ovaj medij, dve devojke će deliti scenu iako se ne zna da li to podrazumeva i da će otpevati nešto zajedno.

Ovo ipak ne bi bilo veliko iznenađenje – Lali je već lično pozvala Tini da otpevaju nešto zajedno pred kamerama ali Tini to morala da odbije s obzirom da je bila u Los Anđelesu i provodila kraju svoj novi album nakon čega je imala i seriju humanitarnih nastupa. Nadajmo se da je 24. februar zaista dan kad ćemo ih videti zajedno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali, Tini

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spektakl u Madridu: Tini Stoessel nastupila pred 15.000 ljudi na Music Experience festivalu!

4 thoughts on “Zvuči li nestvarno? Argentinski mediji navode da su Tini i Lali zakazale zajednički nastup!

  1. Bilo bi super kad bi do februara napravile duet. 😇Mislim da bi ispao sjajno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.