Prelepo: Marcus i Martinus šalju nagradu Marini iz Srbije!

Sve je više MMera na našim prostorima a naša čitateljka Sara Veličković obavestila nas je o novom uspehu ovog mladog fandoma, s obzirom da će momci poslati jednu nagradu sa svog konkursa i u Srbiju!

“Zdravo Famozo, malopre sam listala po Facebooku i naišla sam na objavu M&M o tome ko je pobedio na njihovom giveaway za majicu s potpisom”, piše nam Sara. “Jako sam srećna jer je jedna devojka iz Srbije po imenu Marina osvojila jednu majicu. Ona je iz mog grada i zbog toga sam još više srećna. Stvarno mi ne drago zbog nje, komentarisala sam i ja za to ali nisam ja te sreće da osvojim nesto, ali ona jeste i mislim da su svi MMeri iz Srbije ponosni na nju.”

I mi smo veoma srećni – posebno jer momci ne prave problem da pošalju nešto u Srbiju! Nadajmo se da će oni ovih dana pronaći malo vremena da odgovore na pitanja iz intervjua koja smo im poslali!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Imamo link za prenos: Marcus i Martinus danas od 11:40 prepodne ponovo na terenu, čeka ih najteži protivnik!

8 thoughts on “Prelepo: Marcus i Martinus šalju nagradu Marini iz Srbije!

  1. Kako lijepo.♡
    Imam jedno pitanje za vas Famozo;zašto je lista komentara(Top 50 commenters) ne ispravna,odnosno zašto je red neispravan?

  2. Blago njoj??? drago mi je jer su bar malo obratili paznju na nas deo fandoma. Cestitam ti na dobijenoj majici, eh kad bih je ja dobila! Usput Famozo u H&M se pojavila majica sa njihovim logom i slikom ima i kod nas da se kupi!

  3. Mene zanima da li ovdje ima MMERA iz BIH ako nema ja ih volim dovoljno za svu BIH INACE SVAKA CAST MARINA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.