Najgore pitanje: Facundo Gambandé teran da bira između Tini i Lali Esposito!

Facundo Gambandé kao jedna od zvezda “Violette” ovih dana se sprema da glumi u jednoj predstavi u teatru u Buenos Ajresu a u razgovoru sa lokalnim novinarima morao je da odgovara i na nezgodna pitanja, poput onog da li mu je bolja Tini ili Lali Esposito!

Kad je reč o ulozi u predstavi, Facundo ističe da je ovo za njega potpuno nov izazov. “Oov je nešto skroz drugačija od ‘Violette’ ali ja volim da se oprobam u različitim žanrovima”, ističe on i dodaje da ne voli puno da priča o svom privatnom životu ali da je uvek spreman da priča o svojim projektima.

Mediji u Argentini vole da porede Lali Esposito i Tini jer su u pitanju dve najveće mlade zvezde u ovoj zemlji mada upravo Martina često ističe da njih dve nisu rivalke! Upitan da prokomentariše sve to, Facudno kaže, “Za mene je to poređenje potpuno besmisleno. Njih dve rade na različitim projektima”. Možda bi neko očekivao da Facu stane na stranu Tini ali čini se da je najpametnije što nije dao medijima priliku da stvore još jednu svađu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Facundo Gambandé

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sara nam šalje kviz o svom idolu, Martini Stoessel!

7 thoughts on “Najgore pitanje: Facundo Gambandé teran da bira između Tini i Lali Esposito!

  1. To nisu smeli da ga pitaju. Mislim, to je stvarno besmisleno. Po meni je bolja Tini jer ne pratim Lali, ali mislim da ni ona nije loša.

  2. Ne pratim ni jednu ni drugu, ali mislim da bi izabrao Tini. Mislim da mediji ne bi smele da ih porede, a ni da mu postave to pitanje. ?

  3. Pametno je odgovorio. Realno Tini mu je super drugarica, a Lali (koliko znam) ni ne poznaje, tako da mu je Tini bolja, ali je mudro odgovorio 😀 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.