Lali Esposito uputila zvanični poziv Tini za duet, odmah dobila odgovor!

Jedna je stvar kad pred TV ekranima kažete da nekog zaista cenite, a druga kad učinite i potez kojim to dokazujete! Lali Esposito je tako nedavno pričala kako nema baš ništa protiv Tini koju čak vidi kao najveću zvezdu koju Argentina trenutno ima a sad želi i duet sa njom!

Kako prenosi magazin Clarin, Lali je lično pozvala Tini telefonom! “Razgovarale su oko četiri minuta i Lali ju je zamolila da joj se pridruži na sceni kako bi nastupile zajedno. Tini je bilo jako krivo što mora da je odbije jer je sad u Los Anđelesu ali joj se zahvalila na ponudi.”, priča novinar Angel de Brito koji je prisustvovao razgovoru.

“Lali završava svoju turneju i baš je htela da joj se Tini pridruži. Međutim, Martina ne mrda iz Los Anđelesa dok ne završi album.” Znajući Tini, ona će ovo zapamtiti i smisliti način da se oduži Lali. Interesantno, Tini i Lali nikad nisu imale javni sukob – mediji su ih predstavljali kao rivalke jer su bave istim poslom i žanrom muzike ali i jer su imale istog dečka, glumca Petera Lanzanija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali Esposito, Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini je konačno na listi! BTS su ponovo najpopularnije zvezde na društvenim mrežama, odlični Jus, Ari, Sel, Demi i Zayn!

5 thoughts on “Lali Esposito uputila zvanični poziv Tini za duet, odmah dobila odgovor!

  1. Bilo bi super da izvedu nešto zajedno,jako je lepo videti da se mlade zvrzde međusobno podržavaju👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.