Stigao trejler za „Frozen 2“, evo šta sve znamo o filmu!

„Frozen“ je jedan od omiljenih novijih filmova među decom, i fanovi već dugo čekaju najavu novog dela koji će izaći ove jeseni. Trejler za film konačno je došao, a on nam govori da će nova verzija biti još mračnija i još uzbudljivija, a Anna i Elsa ovoga puta imaju još moći, ali i veću odgovornost, jer će Elsa morati duboko da zaroni da bi pronašla istinu!

„Elsa, prošlost nije takva kakvom se čini. Moraš naći istinu. Ali moraš biti pažljiva: uvek smo mislili da su Elsine moći prevelike za ovaj svet, ali sada se nadamo da će biti dovoljne“ upozorio je trol, a Anna obećava: „Ne dam da joj se išta desi“. Već na početku trejlera videćete da je atmosfera ovog filma verovatno još burnija nego u prethodnom!

Što se tiče još neotkrivenih detalja, poznato je i da je snimljena nova pesma od koje se očekuje isti uspeh kakav je imala pesma „Let It Go“, a Elsa će se u ovom delu više zabaviti, iako ima veću odgovornost! „U prvom delu je Elsa imala jako dramatično putovanje, i na kraju se osećala kao da može da se otvori i zabavi više nego pre. Videćete njenu ličnost u novom delu“ otkrio je za Fandango Chris Buck, jedan od režisera filma.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ima razočaranih i besnih: Elsa neće biti lezbejka u "Frozenu 2"

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.