Ariana Grande donirala 300 hiljada dolara od koncerta Planned Parenthood organizaciji!

Ariana Grande je od početka svoje karijere pravi borac za ljudska prava, tako da je ona javno podržala LGBTQ populaciju, aktivna je i politički, a kada je u pitanju novi zakon da se u nekim državama Amerike abortus može uraditi samo u ekstremnim situacijama, Ari je ponovo otvoreno pokazala da se ne slaže sa ovim zakonom i donirala je novac organizaciji Planned Parenthood odnosno „planirano roditeljstvo“!

Naime, Ari je svoju donaciju od 300 hiljada dolara uplatila od svog rasprodatog koncerta u Atlanti, a organizacija Planned Parenthood je neprofitna organizacija koja se bavi reproduktivnim zdravljem. Mnoge zvezde su se složile da je jako loše što žene u određenim zemljama i dalje ne mogu da žive slobodno i donesu odluku o svom telu, jer je abortus, na kraju krajeva, izbor žene a ne države u kojoj ona živi.

Inače, Arianin koncert u Atlanti imao je kontroverznu pozadinu jer je ispred arene održan homofobični protest, a jun je zapravo mesec LGBTQ populacije i Ariana je oduvek podržavala gejeve, tako da je ovo bila provokacija koja je samo iznervirala fandom, ali Arianatori su se snašli i oterali homofobe što su dalje mogli.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Milica nam šalje veliki kviz o Ari Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.