U subotu je “Frozen day” u Areni Cineplex u Novom Sadu!

Nastavak avanture koja nas je pre šest godina očarala konačno je stigao, a bioskop Arena Cineplex vas poziva na FROZEN DAY u subotu 23. novembra od 12 do 15 časova, gde će svi zajedno oživeti Arendel i omiljene junake. Budite kreativni i dođite u bioskop kao Elsa, Ana, Sven, Olaf ili možda Trol, a specijalna dekoracija oživeće “Zaleđeno kraljevstvo” u holu bioskopa Arena Cineplex. Kostimirane Else, Ane, Olafi i drugi junaci poneće sa sobom jedinstvenu uspomenu na ovaj dan – originalan poster filma.

Ljubitelji ovog animiranog hita imaće priliku da učestvuju u  specijalnim kreativnim radionicama – izradi Frozen nakita, čarobnih štapića, sneška i lutaka za lutkarsku predstavu, a za face painting će se i ovog puta pobrinuti Vila četkica koja će sprovesti i defile princeza i kraljica, Ceo dan biće podređen najočekivanijem dečjem naslovu ove godine a bioskop Arena Cineplex pretvoriće se u Zaleđeno kraljevstvo.

U prvom delu brinuli smo da su Elsine moći prejake za ovaj svet, a u nastavku moramo da verujemo da su dovoljne. Dođite da zajedno konačno dobijemo odgovor zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima i na koji način to preti Arendelu? Neodoljivi Olaf iznova će vas očarati svojim vragolijama, a Kristof i mudri Sven zasmejaće vas do suza svojim šalama ali i raznežiti prijateljstvom. Da li će nova pesma nadmašiti ,,Sad je kraj” koju pevušimo godinama, ostaje nam da vidimo u bioskopu Arena Cineplex. Ulaznice za film “Zaleđeno kraljevstvo 2” u prodaji su na blagajnama Arene Cineplex.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Isto obučene: Selena povela sestricu na premijeru "Frozen 2"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.