Novi “Frozen 2” trejler otkriva: Elsa u životnoj opasnosti zbog svojih moći!

“Frozen 2” je trenutno definitivno jedan od najaktuelnijih filmova ove godine, i ne sumnjamo već da će pokupiti dosta nagrada kao što je to bio slučaj sa prvim delom – drugi deo moći ćete da pogledate već za mesec dana, a sada možete videti i treći trejler koji otkriva još detalja!

Glavna tema ovog filma biće opasnost koja je zaposela celo kraljevstvo Arendelle, a na Elsi i Anni je zadatak da ga spasu! Cela priča odvijaće se u jesen o čemu svedoči opalo lišće, a Elsu njene nestvarno velike moći mogu dovesti do životne opasnosti! Ipak, njoj glasovi poručuju da ako iko može da spasi kraljevstvo, to je ona.

Elsa će i u ovom filmu biti fokusirana na svoje moći tako da se u filmu neće naći romantični momenti, iako se neko vreme pričalo da bi ona mogla imati devojku u nastavku priče. Kako vam se dopada treći trejler i da li planirate da gledate film?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Frozen 2

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Stigao je novi trejler: Evo šta znamo o filmu "Frozen 2"!

4 thoughts on “Novi “Frozen 2” trejler otkriva: Elsa u životnoj opasnosti zbog svojih moći!

  1. Jedva čekam da ga gleedam… Trailer 2 je već obavljen i na hrvatskom pa sam ga pogledala.. oduševljena sam 🙂 🙂 🙂

  2. Možda ako ga ikad sihroizuju na srpski,ja ne mogu gledati ništa što je na engleskom,ne podnoim ga i ne razumem

    1. Pa biće, moći će svako da bira. Neko više voli srpski, a neko da sluša kako je to zamišljeno u originalu. Bitno je da uvek ima izbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.