Povratak Else i Anne: Pogledajte prvi trejler za “Zaleđeno kraljevstvo 2”!

Iz studija Walt Disney Animation stiže nam animirana priča koju smo svi sa nestrpljenjem čekali “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” (FROZEN 2), nastavak omiljenog filma iz 2013. godine! Svi koji su uživali u prvom filmu, nastavak avantura omiljenih princeza Else i Ane, zgodnog Hansa, preslatkog sneška Olafa i vernog irvasa Svena, moći će da gledaju u našim bioskopima od 28. novembra 2019. godine.

Konačno! Elsa, Anna, Kristoff, Sven, Olaf i ekipa vraćaju se u nastavku verovatno najomiljenijeg Disneyevog animiranog filma “Zaleđeno kraljevstvo” (Frozen) a prvi, takozvani tizer trejler i njih je ostavio bez reči… toliko da niko ništa ne progovara! Dramatični video nam pokazuje Elsu kako se neuspešno bori sa džinovskim talasima, Annu kako skače sa litice i Kristoff koji jurca na svom irvasu Svenu. Nije mnogo, ali toliko nam je drago što se ekipa vraća!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

9 thoughts on “Povratak Else i Anne: Pogledajte prvi trejler za “Zaleđeno kraljevstvo 2”!

 1. Ja očekujem da se cijela ekipa vrati, a to uključuje i Hansa!!! Ja vjerujem da ono što je radio je bio ili začaran ili natjeran, a svakako je voiceactor rekao da će se vratiti!! 😂😂😂 Opet mogu biti malo dijete, kao i 2013 🎉🎉🎉

 2. Ja sam odrasla čekajući drugi dio, kao i mnogo drugih 😅.
  Napravili su preveliku pauzu, ali se opet radujem novembru, jedva čekam 🤗. Iako tizer nije otkrio skoro bilo šta 🙄, ipak osjećam ono uzbuđenje od 2013 ☺💙.

  1. Pa otkrio je dovoljno da krenu teorije!! Recimo, meni omiljena i ona kojoj sam i sama doprinijela je:

   Elsi se, očigledno, desilo nešto sa moćima. U prošlom filmu zamrznula je čitav zalijev (ili jezero nisam sigurna) a sad je vidimo kako se bori sa valovima. Takodjer vidimo scenu kada Anna iznenađeno trči na neku vrstu terase, a oko nje lete ledeni kristali. Moja pretpostavka je da ili bježe od nekoga ili od nekuda ili su Elsine moći oslabile odkako ih je naučila kontrolirati pa kada se pokušava 'vratiti' desi se nešto što ne možemo predvidjeti iz 2 minute trailera. Također fale Hans i trolovi, ali oni će skoro pa 100% biti prisutni. Anna na kraju primjeti nekog iza i zamahne mačem prema njemu. Ja mislim da je ovo Hans. On je oslobođen jer nije ništa uradio, a došao je pomoći herojima da pobijede prave zlikovce – trolove!!! Kada ekipa to shvati, trolovi ih napadnu, što predstavlja srce od vatre u traileru koje dosta liči na srce koje su trolovi napravili u prvom filmu kada su htjeli da prevare Annu da se uda za Kristofa. Ovo je moguće jer bi Disney mogao ubaciti ljubavni trokut, što često rade, kad Hans ne bi bio zlikovac.

   Nadam se da je ovo dovoljan dokaz da čitav internet, uključujući i mene, najviše vole filmove napravljene da Disney profitira uz pomoć šestogodišnjakinja!!! Hvala, hvala 👏👏👏

   1. Uh koliko ja teorija imam samo za Star Wars 😋, nekako bez uvrede, ali to su samo teorije 🤷‍♀️.
    Ali da, nešto se definitivno dešava sa Elsinim moćima i moja iskrena sumnja je da se u ovom filmu pojavljuje novi negativac, mnogo moćniji od Hansa 🙄. I koliko se ja sjećam trolovi su dobri 🤔.
    I po svemu sudeći ovo mi djeluje kao neko drugo mjesto gdje se radnja dešava, takođe jel iko primjetio istu ili barem sličnu stijenu kao iz "The Little Mermaid" ili sam to samo ja🤣?

  1. To je samo želja malog dela fanova, ali su mediji pisali o tome pisali o tome kao da će se sigurno desiti. Verovatno neće imati devojku.

  2. Poznavajući Disney, hvala Bogu NE.
   Po meni to je želja samo LGBT populacije, što je po meni iskreno pogrešno. Dijete mlađe od šest godina ne treba razmišljati o takvim stvarima. Kada dođeš u pubertet tada je vrijeme, iako iskreno to se oduvijek zna koji pol te privlači 🤷‍♀️. Drugo je šta ćete okolina ubijediti. Ja sam drugačija na drugi način (iskačem iz mase) i to se vidi od rođenja praktično. To je samo primjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.