Stigao je novi trejler: Evo šta znamo o filmu “Frozen 2”!

Disneyjeva “Frozen” avantura se nastavlja ove godine nakon pauze od čitavih šest godina, a nakon prvog trejlera koji smo dobili u junu, sada je predstavljen i drugi trejler koji će nas još malo uputiti u novo poglavlje priče, ali i u isto vreme zaintrigirati šta će se ovog puta desiti sa Elsom, Anom i ekipom!

Kao što možemo videti na samom početku novog trejlera, on nas na samom početku vraća u Elsino i Anino detinjstvo i to u momenat kada su devojke slušale priču o začaranoj šumi. Prema legendi, šuma je bilo magično mesto dok nešto nije pošlo po zlu – od tada niko nije mogao da uđe ili izađe iz šume. Elsa sada mora da odgovori na poziv i nauči više o svojim moćima kako bi spasla kraljevstvo Arendelle.

Ne treba ni izostaviti muziku koja je ključan sastav svakog filmskog ostvarenja, a prvi deo filma “Frozen” definitivno je obeležila pesma “Let It Go”. Da li će muzika u drugom delu ostvariti očekivanja publike i nadmašiti “Let It Go”? Režiser Jennifer Lee je prilično uveren da hoće! “Muzika nam je dostavljena pre tri nedelje. Radili smo sa Boobyjem Lopezom i Kristen Anderson dve godine, pesma je stigla i dopada nam se,” zaključio je Jennifer.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Održana svečana premijera "Zaleđenog kraljevstva 2", film u bioskopima širom regiona!

4 thoughts on “Stigao je novi trejler: Evo šta znamo o filmu “Frozen 2”!

  1. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  2. Gledaću samo ako sihronizuju na srpski,jejr na engleskom nikad ne bih gledala ništa,užas

  3. Možete li prevesti thriler, jer ne razumiju svi englesi, a i vjerujem da bi to mnogima značilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.