Selena Gomez: Trebalo mi je četiri godine da prihvatim i osmislim ovaj album!

Selena Gomez konačno je otrkila da je završila svoj dugo očekivani album, a put do njega uopšte nije bio lak, što zbog Seleninog nestabilnog fizičkog i mentalnog zdravlja, što zbog toga što je Selena perfekcionista i želi da bude sigurna da je album ono pravo. Čini se da je album konačno dobio željeni oblik, ali trebalo mu je četiri godine da se to desi!

„Konačno sam završila album, imam još par stvari da sredim, ali već mi je mnogo lakše“ otkrila je Sel u novoj emisiji Jimmyja Fallona! „Trebalo mi je četiri godine da se osećam dobro povodom ovog albuma i da ga prihvatim, a toliko stvari se dogodilo u mom životu da sam se pitala kako bih mogla da ih sačuvam i napišem i kako da se zapravo osećam dobro povodom toga. Samo sam nastavila s tom mišlju, i konačno mi je lakše“ dodaje ona.

Kada je Sel upitana za žanrove koje je istraživala na albumu, ona je otkrila da je definitivno dosta eksperimentisala! „Moje pesme će uvek imati jak pop uticaj, ali sam istraživala mnogo više i električnu gitaru i soul zvuk. Nekako mi je to pomoglo da pratim različite puteve za svoju muziku. Ima i veselijih pesama, ali meni je omiljeno kada mogu da snimim pesmu koja će se povezati s ljudima na emotivnom nivou“ zaključuje Sel.

Pročitajte još  Naš prijatelj Stefan Koković ima VEOMA VAŽNO obaveštenje za Arianatore i Selenatore! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.