Čekanje će potrajati: Disney konačno ima datum premijere za “Frozen 2”!

Euforija za animiranim filmom “Frozen” (Zaleđeno kraljevstvo) još ne jenjava pa je Disney uradio ono što inače ne čini nikad – najavio je nastavak za koji sad znamo da će u bioskopima biti 27. novembra 2019. godine, dakle tek za dve i po godine!

Ako se pitate zašto je potrebno toliko vremena da se napravi film koji će trajati verovatno oko 100 minuta, Kristen Bell koja pozajmljuje glas Anni ističe da je u pitanju neverovatna količina posla i da žele da sve bude savršeno. “Stvarno ulažu mnogo energije da sve bude bez greške. Disney je takav, oni ne izbacuju filmove kao na traci.”

Šta još znamo o filmu? Skoro ništa! Svakako je dobro što se vraćaju svi glavni junaci i glumci koji im pozajmljuju glasove pa nema sumnje da nas očekuje još jedan veliki hit i nadamo se još neka pesma koja će biti fenomen kao “Let It Go”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anđela nam šalje test o "Frozen 2"!

6 thoughts on “Čekanje će potrajati: Disney konačno ima datum premijere za “Frozen 2”!

  1. o isuse…..i dok dođe na tv… to će biti iduće stoljeće… 🙁 bar je kod hrvata tak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.