Ugrožava i svoju bezbednost: Demi Lovato posetila Izrael, izazvala bes javnosti

Demi Lovato je 2012. godine otkrila u tvitu da je radila istraživanje vezano za svoje gene i otkrila je da osim meksičkog i portugalskog porekla, ona u sebi ima i malo jevrejske krvi! Ovo saznanje je verovatno okidač njene odluke da ovih dana boravi u Izraelu, ali na sopstvenu odgovornost jer ogorčeni fanovi koji su iz Palestine ili podržavaju Palestinu odlučuju da je napuste i vređaju.

Demi, naravno, nije otišla u Izrael da bi pevala, već je to putovanje iskoristila kao odmor i duhovnu povezanost sa svojim poreklom. Međutim, s obzirom na netrpeljivost između Izraela i Palestine i ako se uračunaju sve stvari koje su se dogodile, svi koji su na strani Palestine jako su razočarani u Demi ali je najverovatnije i ona sama bila svesna da će se to desiti ukoliko ode u Jerusalim.

Iako je Izrael od strane javnosti uglavnom optuživan za kršenje ljudskih prava i nasilje, Demi i njenoj majci je očigledno bilo jako prijatno u poseti, i narod u Izraelu se posebno obradovao što ih vidi! Demi je posetila i bend Shalva koji je zamalo odneo pobedu na izboru izraelskog predstavnika za Evroviziju, a to je dobro i za samu Demi koja se sprema da snima Netflix film rađen po uzoru na pravu Evroviziju.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #37 - glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Ugrožava i svoju bezbednost: Demi Lovato posetila Izrael, izazvala bes javnosti

    1. Zato što su u sukobu sa svim zemljama koje ih okružuju, pa to onda pravi problem kad god su neka međunarodna takmičenja. Za zemljama Evrope imaju pristojne odnose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.