Spreman za put: Nastupi Isaca Elliota u regionu su potpuno besplatni, uključujući meet and greet, a nosi i poklone!

Isac Elliot baš ima veliku želju da vas vidi na svojoj promotivnoj turneji, a da je to tako najbolje govori ne samo to što sve svoje troškove dolaska u u Hrvatsku i Sloveniju (nadamo se i Srbiju) plaća sam, a za fandom će nastupiti potpuno besplatno!

“Besplatno” zaista znači besplatno, tako da je jedino bitno da se na vreme pojavite na koncertima kako biste zauzeli što bolja mesta. Ipak, u ovom momentu još nije jasno gde će tačno nastupati Isac, osim što smo gotovo sigurni da je reč o glavnim gradovima država i kafićima i klubovima koji mogu da prime oko 200 gostiju.

Da, spomenuli smo i meet and greet u naslovu, a kako nam je rekao Isacov tim, svako ko bude želeo moći će da ga upozna, fotka se i popriča sa njim! Naravno, i ovo je besplatno, a Isac čak i najavljuje da će poneti određene poklone za fandom! Famoza zna i detaljan plan događaja, ali to još uvek nije za objavljivanje! Ono što vas molimo jeste da dođete i budete deo istorije, jer ovakve promotivne turneje nikad nismo imali! Isac će nam otvoriti vrata i za druge mlade zvezde, ne samo za koncerte već i za ovakve promocije koje su podjednako zanimljive. Pratite nas i narednih dana jer ćemo uskoro imati informacije o dolasku u Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, ali i kako će izgledati Isacov dan u ovim zemljama!

Pročitajte još  Prezadovoljan: Isac Elliot nosi sjajne utiske iz Hrvatske!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Spreman za put: Nastupi Isaca Elliota u regionu su potpuno besplatni, uključujući meet and greet, a nosi i poklone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.