Otkrivamo: Kako će izgledati dan Isaca Elliota u Beogradu?

Isac Elliot je doputovao u Hrvatsku gde će danas od 18h imati koncert u glavnom gradu ove države, a Famoza se lagano priprema za njegov dolazak u Beograd, koji će uslediti dva dana kasnije. Iako svi planovi nisu finalizovani, evo kako bi trebalo da izgleda njegov dan u Srbiji!

1. Isac će u Srbiju doći na dan koncerta, 31. maja i to avionom iz Ljubljane. Tačno vreme ne smemo da otkrivamo jer njegov tim ne želi previše gužve na aerodromu u Beogradu, mada znaju da će neki od vas sigurno doći da ga pozdrave

2. Isac će biti smešten u jednom hotelu u samom centru Beograda, gde se nadamo da ćemo u toku dana obaviti i intervju sa njim kao i naši prijatelji iz časopisa Hej koji nam pomažu u vezi svega što se dešava. Ono što planiramo jeste da mladi muzičar malo prođe kroz grad, u čemu će mu pomoći naši jutjuberi, baš kao što je bio slučaj kad su dolazili Marcus i Martinus! Ako sve bude u redu, to će se dešavati u ranim popodnevnim satima. Verujem da će Isac biti spreman da se fotka sa svima koji ga prepoznaju, ali pravi meet and greet vas očekuje na koncertu! Isacu je druženje sa našim jutjuberima veoma važno i jako je srećan što mu pomažemo u tome, jer to baš i nije uobičajena praksa u drugim državama koje posećuje.

Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

3. Koncert počinje u 18h u Metropolis Caffeu u Beogradu, Makedonska 21, a Isac će sigurno doći malo ranije tamo kako bi se spremio. Vlasnici kafea su nam ljubazno ustupili prostor do 20.30h, tako da će nakon nastupa biti sasvim dovoljno vremena za meet and greet, ali i neke poklone koje Isac donosi vama. Još jednom, koncert je BESPLATAN, meet and greet je BESPLATAN, merch je BESPLATAN i ne trebaju bilo kakve ulaznice. Jedino što plaćate je piće ukoliko ga naručite, kao i u svakom drugom kafiću. Cene na dan koncerta neće biti ništa veće nego inače!

4. Isac će prenoćiti u Beogradu a grad napuštaju 1. juna u popodnevnim satima! Naravno, 1. juna nije planirano ništa, jer je nakon spavanja i doručka, Isac i njegov tim moraju da se pakuju i krenu na avion!

Želimo i da znate da od Isacovog tima stalno dolaze hvalospevi na račun fandoma u Beogradu, a nama nije preostalo ništa drugo nego da poručimo kako će sve biti super, i da ste već odavno isplanirali da dođete na njegov nastup, pogotovu kad znate da se sve ovo radi besplatno. Nismo pogrešili, zar ne?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinjemo: Isac Elliot danas ima besplatan nastup u Zagrebu!

4 thoughts on “Otkrivamo: Kako će izgledati dan Isaca Elliota u Beogradu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.