Saveti i odgovori na sva vaša pitanja: Ovako će izgledati koncert Isaca Elliota u Beogradu!

Famoza danonoćno radi da koncert Isaca Elliota u Beogradu bude nešto posebno, a čini nam se da postoji dosta razloga da se nadamo da će biti tako! Pošto još uvek imate dosta pitanja, ovo je idealna prilika da odgovorimo na njih, ali vas i posavetujemo u vezi toga kako izvučete najviše od ovog nastupa!

1. Prvo i najvažnije – Isac će nastup imati 31. maja (četvrtak) 2018. godine u Beogradu, u kafeu Metropolis, Makedonska 21, sa početkom u 18 časova. Metropolis će biti potpuno drugačije mesto od onih na kojima je Isac bio do sad, ali u pozitivnom smislu, jer je ovo prostor koji je baš smišljen za svirku kakvu on želi.

2. Koncert je besplatan, meet and greet je besplatan, merch je besplatan – ne trebaju vam karte! Bukvalno sve što treba da uradite jeste da se pojavite u Metropolis caffeu i zauzmete svoje mesto! Naravno, novac vam je potreban samo ukoliko želite da poručite piće, ali cene će biti regularne, baš kao da nema koncerta.

3. Nastup će trajati nešto kraće od sat vremena, a Isac će izvesti do osam pesama… možda i više ako mu se dopadne, ko zna? Kafić je samo vaš barem do 20h! Isac će izvoditi pesme uz akustičnu gitaru, tako da će sve što čujete biti uživo i savršeno!

4. Meet and greet je kao što smo rekli besplatan, i nije ograničen broj ljudi koji mogu da upoznaju Isaca! To znači da mu možete prići i provesti neko vreme sa njim, uz fotku za uspomenu. Meet and greet vas očekuje posle koncerta, a možda i pre, ako dođete malo ranije.

5. Dođite već posle 17h ukoliko možete! Ne samo da ćete zauzeti bolja mesta već možda bude prilike da Isaca upoznate i pre nego što šou počne!

6. Isac prima vaše poklone! Da, pitali smo ga – Isac je oduševljen što neki od vas žele da mu spreme poklone i biće srećan da ih preuzme. On tako nešto nije očekivao!

7. Spremamo iznenađenja! Dajemo sve od sebe da ovo bude najbolji dan na Isacovoj turneji – on će vam poklanjati svoj merch a mi spremamo još jedno jako lepo iznenađenje i dodatni motiv da dođete… ako sve ovo nije dovoljno!

8. RECITE RODITELJIMA – OVO JE SIGURNO MESTO ZA NASTUP! Metropolis Caffe je pravi muzički kafe, koji je predviđen baš za ovakve događaje i gde se koncerti održavaju gotovo svakodnevno! Čitav događaj počinje i završava se po danu a sam kafić već ima iskustva sa fandomima, jer je na tom mestu recimo Marija Žeželj promovisala svoj singl, a bio je organizovan i početak prodaje poslednjeg 1D albuma.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.