Slično i u Hrvatskoj i Sloveniji: Kako će izgledati nastup Isaca Elliota u Srbiji?

Famoza je ovih dana u stalnom kontaktu sa timom Isaca Elliota sa kojim dogovoramo sve sitnice oko njihovog boravka u Srbiji. Naravno, mnogo toga ne smemo da kažemo, ali ne vidimo razlog da vam ne otkrijemo kako će izgledati njegov nastup!

Mini turneje su specifične po nekoliko stvari – prvo, izvođači mogu da nastupaju u opuštenijoj atmosferi i imaju više vremena za fandom. Takođe, na promo turnejama meet and greetovi su po pravilu besplatni ili jednostavno možete da priđete izvođaču pre ili posle nastupa i razgovarate sa njim, što na klasičnim turnejama jednostavno nije izvodljivo. Isto tako, koncerti na promo turnejama kraće traju, ali u slučaju Isaca Elliota, očekuje nas od šest do osam pesama, što prevazilazi prosek!

Kako nam je rečeno, ovo će biti akustični šou gde će njega neko pratiti na gitari, a naravno, spisak pesama još nije određen! Sveukupno, šou bi trebalo da traje nešto kraće od sat vremena i kao što smo već napomenuli ulaz je potpuno besplatan! Kako je u pitanju kafić, na vama je naravno da li ćete sesti za sto i poručiti piće čije cene neće biti više od redovnih za tu priliku. Takođe, Isac planira i da nakon koncerta nagradi sve koji su došli tako što će biti prilike za meet and greet, pa nek to bude još jedan razlog da ne propustite koncert 31. maja u 18, u Metropolis Caffeu, Makedonska 21, Beograd.

Pročitajte još  Uskoro u Hrvatskoj, Sloveniji, a možda i Srbiji: Upoznajte Isaca Elliota!

Za očekivati je da Isacov nastup u Hrvatskoj i Sloveniji bude vrlo sličan, a i tamo najavljeno da će biti vremena za meet and greet posle koncerta. Za Hrvatsku je najavljeno da će m&g biti dostupan samo onima koji imaju posebne karte, ali nemamo informaciju da će biti takvih ograničenja i u Srbiji, ali to ćemo proveriti već u ponedeljak.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.