Isac Elliot danas u 18h u Metropolis Caffeu u Beogradu, dolaze i naše YouTube zvezde!

U saradnji sa timom Isaca Elliota i uz veliku pomoć magazina Hej i Menart Srbija, mlada zvezda iz Finske je danas u Beogradu i održaće koncert i meet and greet koji ima šansu da bude najbolji na turneji!

Isac će nastupiti u sjajnom prostoru Metropolis Caffea koji je idealan za akustične koncerte, a posle šoua, očekuje vas meet and greet sa njim gde nema nikakvih ograničenja! Isac nam je potvrdio da će rado lično primiti poklone ako mu ih spremate, a on će poklanjati i svoj merch!

Isac je privukao pažnju i naših YouTube zvezda pa su nam Mila Antonović i Irina Živković potvrdile da dolaze, a to verovatno nije ceo spisak! Još jednom – znamo da zvuči neverovatno, ali koncert je besplatan, meet and greet je besplatan, merch je besplatan i nizašta od ovoga vam ne trebaju nikakve karte! Sve što treba da uradite je da se pojavite na vreme na koncertu koji startuje danas u 18h u Metropolis Caffeu, Makedonska 21, Beograd.

Mi naravno savetujemo da će dođete pola sata ranije pa i pre toga, a kako je ovo kafić, jedino što plaćate je piće koje će se prodavati po regularnim cenama. Metropolis je veliki kafe, tako da bez problema može da ugosti i stotine fanova! Naravno, i Famoza ekipa će biti na licu mesta pa ćemo malo i snimati atmosferu. Ovo je neverovatno važan dan ne samo za Isacove fanove već i za sve buduće muzičke događaje mladih zvezda u Srbiji i regionu. Ako sve bude sjajno kao što verujemo, svaki Arianator, Selenator, Tinista, Belieber i član bilo kog drugog fandoma će gajiti veću nadu da se stvari zaista menjaju. Počeli smo sjajno sa MM, hajde da ne propustimo ni ovu šansu!

Pročitajte još  Famoza i fandom u akciji: Isac Elliot na korak od dolaska Srbiju, sprema se najbolji nastup na turneji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Isac Elliot danas u 18h u Metropolis Caffeu u Beogradu, dolaze i naše YouTube zvezde!

  1. Napisali ste Irina Živković a ne Irina Zivković.Nadam se da će ona i Mila objaviti neki blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.