Famoza i fandom u akciji: Isac Elliot na korak od dolaska Srbiju, sprema se najbolji nastup na turneji!

Hrvatska i Slovenija su se same izborile za nastup Isaca Elliota, a to je Famozi omogućilo da se u potpunosti posveti onome što je delovalo malo ostvarivo – da on dođe i u Srbiju. Taj veliki trud se isplaćuje i sad smo jako, jako blizu zvanične potvrde će se to i desiti!

Promotivne turneje su nešto što se jednostavno nikad ne dešava u Srbiji kad je reč o stranih zvezdama, pa samim tim i kad je reč o mladim zvezdama, a isto važi i za Sloveniju i Hrvatsku. Zato, ovo će biti jedno potpuno novo, istorijsko iskustvo koje ne bi trebalo da propustite ni po koju cenu! Beograd, Zagreb i Ljubljana će konačno doživeti ono na čemu zavidimo mnogo bogatijim zemljama, a dobro znate da je ovo samo početak.

Famoza je u konstantnom kontaktu sa Isacom i njegovim timom i mislimo da će vam se jako svideti ono što se sprema, ali još uvek nije momenat da bilo šta objavimo dok sve nije 100% potvrđeno. Ono što bi trebalo da znate jeste da njihov tim ima puno poverenje u nas, i da za to veliku zaslugu ima što su čuli da je Famoza najzaslužnija za dolazak Marcusa i Martinusa. Samim, tim dovođenje zvezda će biti sve lakše i lakše a vi znate da ćemo učiniti sve da pomognemo u tome! Pripremamo vam toliko toga, a neke stvari deluju nestvarno dobro, toliko da se jedva kontrolišemo da ćutimo! Dolazi uzbudljivo vreme i jako je važno da budete uz nas, jer sve što radimo, radimo jer želimo da menjamo vašu stvarnost.

Pročitajte još  Isac Elliot o svojim vezama: Neke su sa mnom bile zbog slave, a ne jer im se dopadam!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.