Počinjemo: Isac Elliot danas ima besplatan nastup u Zagrebu!

Isac Elliot će danas prepodne doputovati u Hrvatsku gde će imati prvi promotivni koncert u našem regionu, ali i prvi promotivni koncert koji je ikad održan na ovim prostorima!

Isac će se tako pojaviti ispred multimedijalne knjižare Menart u Avenue Mallu u Zagrebu od 18h, gde će kako se navodi, izvesti nekoliko pesama, a potom se i družiti sa fandomom! Ovo će biti veliki tekst za fandom, a svakako je najvažnije da se dosta vas pojavi i dočeka Isaca. Jedino što je misterija u ovom momentu je meet and greet jer znamo da je časopis OK delio karte. Ipak, nama se čini da će i svi koji dođu biti u prilici da mu priđu!

Ponavljamo još jednom, uspeh ovog meetupa mogao bi da pomogne da nam i drugi izvođači koji idu na promotivne turneje dođu u goste, a Isac koji sam plaća sve troškove dolaska u Zagreb svakako zaslužuje da provedemo koji sat sa njim!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

3 thoughts on “Počinjemo: Isac Elliot danas ima besplatan nastup u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.