Skupila hrabrost: Selena Gomez se vratila u kuću svog detinjstva!

Ne tako davno, Selena Gomez je pričala o kućerku u kojem je kao mala devojčica živela sa svojom familijom a pored kojeg prolazi svaki put kad se vraća u svoj Teksas. Međutim, ona je tad otkrila da nikad nema hrabrosti da mu priđe što je konačno promenila ovog vikenda!

Sel se za vikend vratila u Grend Prejri a onda je ne samo došla do svog starog doma već je i pokucala na vrata. Međutim, vlasnici kuće su trenutno bili odsutni pa ona nije mogla da uđe! Ne možemo ni da zamislimo koliko im je danas krivo zbog toga!

Selenita je zato objavila fotku kako sedi na stepeništu ispred vrata a to prati komentar, “Ovo je kuća u kojoj sam odrastala, od rođenja do 13. godine. Niko nije bio kući kad sam pokucala ovog puta.” Ona se zatim upitala i kako bi danas izgledao njen život da nije postala slavna. “Ovo mesto posećujem kad god mogu. Možda bih imala bolji život da sam ostala ovde ali sam srećna što moj glas omogućava promene, čak i kad ne znam kako da ih izvedem ili ih ne želim. Volim Grend Prejri. Hvala vam.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ima li toga što ona ne može: Sel Go producira novu latino TV dramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.