Okončana vladavina: Selena Gomez izgubila krunu na Instagramu!

Selena Gomez je posle duže vladavine ostala bez svog trona na Instagramu, jer je u toku ponedeljka na njega zaseo zvanično najbolji fudbaler sveta, Cristiano Ronaldo.

Iako je razlika veoma mala u korist Cristiana, ona će se vremenom samo povećavati, naročito imaju u vidu aktivnosti obe zvezde. Dok je Ronaldo ne samo aktivan na ovoj društvenoj mreži već i blista u dresu Juventusa, Sel je već neko vreme daleko od očiju javnosti, a i često pravi pauze na Instagramu. Primera radi, njena poslednja fotka objavljena je još 23. septembra.

Hoće li se Sel potresti zbog svega? Verujemo da neće, jer titula na Instagramu nije nešto što je posebno volela, pogotovu kad znamo da kaže kako aplikaciju često briše sa svog telefona. “Brojevi nisu važni. Ništa od toga nije važno. Nije mi važno koliko pratilaca imate. Barem meni. Ludo je što je toliko ljudi opsednuto time. Mislim, iskulirajte”, pričala je ona na svom Instagram Liveu u septembru.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish i Ariana Grande imaju najbolje pesme godine!

3 thoughts on “Okončana vladavina: Selena Gomez izgubila krunu na Instagramu!

  1. Totalno je upravu! Nije bitno koliko neko pratilaca i lajkova ima, mislim danas se mladi brinu samo o tome.

  2. A i svakako je i dalje kraljica jer je najpracenija zena u svetu i dalje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.