Selena Gomez o životu u velikom siromaštvu: Kroz celu kuću ste mogli da nam prođete za pet sekundi!

Kad vam neko kaže da je Selena Gomez uspela u životu jer ju je neko forsirao od ranog detinjstva, znajte da ta osoba pojma nema! Pevačica i glumica je odrastala u veoma skromnoj kućicu u gradiću u Teksasu gde je jedva imala malo prostora za sebe.

“Sećam se svega toga”, priča ona za Billboard. “To je bila tipična teksaška kuća – puno braon boje i drveta a tepih u svakoj prostoriji osim u kuhinji. Mogu sve to da zamislim, sve te mirise. Nedostaje mi to mnogo. Miranda Lambert ima pesmu koja se zove ‘The House That Built Me’ i koja opisuje šta osećam u vezi toga.”

“Moja mama je imala samo 16 godina kad me je rodila a moj sobičak je bio pored sobe moje mame i bake i deke. Sve je bilo jako skromno – čitav krug oko kuće ste mogli da napravite za pet sekundi!”, objašnjava ona. Naravno, Sel je odavno kupila veću kuću za sebe i svoju familiju a kaže da se nikad više nije vratila u svoj stari dom iako to želi. “Svaki put kad dolazim u Teksas ja prođem pored te kuće. Međutim, nikad nemam hrabrosti da stanem i pokucam na vrata.”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jus nema zamenu za Sel: Odavno nisam bio u vezi, srce mi je slomljeno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.