Humana misija: Selena Gomez stigla na Balkan!

Selena Gomez se posle dugog niza godina vratila na Balkan! Nakon što je pre pet godina snimala film “Getaway” u Bugarskoj, Sel se vratila na Balkan, ali potpuno drugim povodom!

Pevačica i glumica stigla je u grčku Makedoniju u utorak, a ako baš hoćete da budemo precizni, ona se trenutno nalazi u Solunu tako da je na svega 300 kilometara od granice Srbije, odnosno oko 600km od Beograda! Kako se navodi, Sel je ovaj grad došla kako bi podržala neprofitnu organizaciju A21 koja sprečava trgovinu ljudima!

Par slika koje vidite je sve što imamo za sad, pa je nemoguće reći koliko će se Sel zadržati. Ipak, ne očekujemo da to bude na više od par dana, a ne treba ni govoriti da se ne vredi ni nadati da će ona “zalutati” na naš deo Balkana. Za tu priliku verovatno ćemo morati da sačekamo njenu novu turneju koja bi mogla da usledi 2019. godine.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Impresivno: Pogledajte kako nastaje Ryanov crtež Selene Gomez! (video)

8 thoughts on “Humana misija: Selena Gomez stigla na Balkan!

  1. Jaoj, ja sam juče bila u mestu pored Soluna,ali nisam znala da je Sel u Solunu…😭😭😭

  2. Možda produži boravak i okupa se u Jadranskome moru?no,sumnjam,ipak je kraj ljeta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.