Uklapa li se Jus u tu priču? Sel opisala svog idealnog muškarca!

selena-gomez-in-look-magazine-march-2016-issue_1

Selena Gomez uzradila je intervju za novo izdanje časopisa a Look a tamo je konačno opisala kako izgleda dečko s kojim bi mogla da provede večnost!

“Ja želim da budem s nekim ko je tako sladak i pouzdan i ko ume da iskaže svoju ljubav ne samo kroz reči već i kroz dela. To mora da bude neko u koga mogu imati poverenja i koji će me takođe poštovati. Naravno, to mora biti i osoba koja će umeti da me zasmejava!”, objašnjava Sel a nas tera na razmišljanje da li se Jus uklapa u tu priču, s obzirom da su danas viđeni zajedno!

Selena je pričala i o svom fandomu koji se ponaša prilično disciplinovano tako da joj ne predstavlja veliki problem što više ne postoji način da se preruši a da je oni ne prepoznaju. “Pokušavala sam to ali nikad nije uspevalo. Mislim da samo privučem još više ljudi u tom slučaju. Takođe, ako sam u kafiću, dovoljno je da mi čuju glas i eto njih! Odustala sam od toga.”

Autor: Famoza.net
Foto: Look magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Često se ne razumeju: Selena jednom nije pričala sa mamom godinu dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.