Pravo u zagrljaj fandoma: Selena Gomez se vratila kući za praznike!

Praznična groznica od danas i zvanično počinje u Americi i mnogim zemljama koje Božić proslavljaju po gregorijanskom kalendaru a to znači da su mnoge zvezde već spakovale kofere i otišle kućama svojih roditelja, među njima i Selena Gomez.

Sel jako voli svoje porodično gnezdo pa se tamo uputi svaki put kad nađe malo vremena a logično, nije joj se pridružio Justin Bieber s obzirom da njihova veza nailazi na jak otpor u njenoj familiji. Selenita se po povratku u Grand Prejri pretvara u sasvim običnu devojku pa je tako zakucala na vrata jednog svog starog prijatelja koji se jako iznenadio jer se nisu videli već duže od 10 godina! “Bio sam jako iznenađen kad se ona pojavila na vratima”, kaže momak kojeg sa Sel vidite na slici iznad. “Pričala je sa mojom bakom o svojim zdravstvenim problemima.”

Selenita je imala i vremena za fandom s obzirom da Twitter i Instagram preplavljuju fotke sa Selenatorima! Ne kažemo da je to iznenađenje jer ona svaki put potvrđuje ono što često napiše – da je fandom njen život i da niko verovatno i ne može da zamisli koliko ih ona voli!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #21

One thought on “Pravo u zagrljaj fandoma: Selena Gomez se vratila kući za praznike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.