Selena Gomez: Nisam tabloid, ali ne dam da izvrću moje reči!

Selena Gomez je spremna da se otvori o svojoj prošlosti i da otvoreno priča o svom životu, bez oklevanja i straha od osude. U razgovoru sa Amy Schumer za Interview Magazine, Selena je pričala o tome kako je zahvaljujući toj vezi psihički dotakla dno i kako je naučila da govori bez straha.

Selena je osam godina bila u on-off vezi sa Justinom Bieberom, koju je u januaru opisala kao nasilnu jer, kako kaže, Justin ju je verbalno ponižavao. Iako mu je sve oprostila, Selena i dalje oseća potrebu da razgovara o onome što se desilo i pozitivnim i negativnim posledicama veze koju smo svi pratili. Na sav njen stres nadodalo se i to što Selena pati od lupusa, koji joj je oduzeo mnogo u životu, pa je i drugarica morala da joj donira bubreg. Ono što je pevačicu dodatno uništilo je to da godinama nije znala da je bipolarna, o čemu se nedavno otvorila, zahvalna što konačno zna “šta joj je”.

Nakon što je dugo ćutala, ona tvrdi da joj je sada mnogo važnije da se otvara o svojim problemima: „Moja namera nikada nije bila da postanem tabloid“, započela je Sel. “Pa kad su se stvari tako dogodile, to je izmaklo kontroli. I tada sam rekala: ‘Čekaj, ništa od toga nije tačno.’ Način na koji su mediji ponekad pokušavali da objasne stvari zvučao je zaista loše, u stvarnosti nema ništa loše u činjenici da moram da odem ili da se zaljubim. Morao sam da počnem da se otvaram jer su ljudi izvrtali moju priču i to me je ubijalo. Tako sam mlada i nastaviću da se menjam, a niko nema pravo da mi kaže kako da vodim svoj život. “

Pročitajte još  Slavni producent tvrdi: Biebs je dobio prvi ugovor jer je izgledao kao devojčica!

Selena kaže kako ne zna da li njena priča pomaže drugima, ali svakako joj prija da bude uzor: “Ne znam da li je to ikada trebalo da bude moja uloga, ali volim ljude”, rekla je. “Mnogo me je briga. Prošla sam kroz mnoga medicinska stanja i znam da mogu naići na ljude koji prolaze kroz slične zastrašujuće stvari – transplantaciju organa, ili dijalizu ili na odlazak na lečenje. A ogroman deo zašto imam platformu je da pomažem ljudima.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Blamaža Justina Biebera, ništa od albuma ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.