Liam Payne: Pravi razlog zašto se One Direction raspao

Slažemo se, nije prvi put da pišemo o razlozima za raspad One Directiona, ili ako više volite privremenu pauzu koja traje već više od četiri godine. Ipak, Liam Payne maksimalno se potrudio da skrati priču i na najjednostavniji način objasni zbog čega su momci krenuli svako na svoju stranu!

“Jednostavno smo to prihvatali zdravo za gotovo, bio je to naš posao, ali vremenom, sve je počelo da se otima kontroli”, priča Liam a prenosi Hollywood.com. “Mislim, više od bilo čega, mislim da se opasnost pojavila u grupi. Ono što ja mislim da je uzrokovalo naš kraj bio je umor više od svega. Svi prave glupe greške kad su umorni.” U prevodu, svi problemi i sukobi koji su nastali bili su posledica neverovatne nervoze jer kao što znamo, 1D su radili u ludačkom ritmu, s obzirom da su svake godine snimali po jedan album i potom išli na turneju! Da su mogli da rade opuštenije i usput se posvete solo projektima, do svega ovoga verovatno ne bi ni došlo.

Liam se osim toga prisetio i najtežih momenata u svojoj karijeri, odnosno kad kao solista nije uspeo da prođe na X Factoru. “Ljudi su me ismevali na ulici kad sam imao 15 ili 16 godina. Jednom sam otišao u McDonalds, seo sa devojkom, a onda se pojavila grupa tipova koji su mi vikali da sam propalitet iz X Factora. Čitav restoran me je gledao. Tad sam shvatio kako izgleda kad se slava nestane”, ističe on. Liam ovih dana pojačava priču o One Directionu, verovatno želeći da podigne interesovanje javnosti za planirano obeležavanje desetogodišnjice grupe. Kako se čini, interesovanje javnosti za tako nešto je ogromno, ali čini se da Liam i ostatak grupe još nisu sigurni kako bi sve to trebalo da izgleda. Neki TV specijal je siguran, ali postoje naznake da to neće biti jedina stvar!

Pročitajte još  Skaču šanse za povratak 1D ove godine, oglasio se Niall Horan!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.