Jus nema zamenu za Sel: Odavno nisam bio u vezi, srce mi je slomljeno!

justin-bieber-selena-gomez-9-24-12-2

Iako smo Justina Biebera nakon raskida sa Selenom Gomez viđali u društvu raznih devojaka, mladi pevač ističe kako zapravo nikad nije bio u vezi niti sa jednom od njih!

Gostujući u jednoj radio emisiji u Australiji ovog jutra, Jus je priznao kako još uvek nije preboleo svoju jedinu veliku ljubav. “Već dugo nisam bio u vezi, kuliram i družim se. Trudim se da budem ono što jesam”, ispričao je on. “Ja sam tip koji voli kad je u vezi, voli kad je zaljubljen, voli da se mazi i sve takve stvari. Moje srce je slomljeno i sad ga puštam da se zaceli.”

Justin naravno nije direktno spomenuo Selenu, ali s obzirom da je ona JEDINA prava veza koju je imao, nije bilo ni potrebe to da govori. Sel mu je očigledno još uvek često na pameti o čemu govori i grafit s njenim imenom koji se pojavljuje u spot za pesmu “What Do You Mean?” I Justin i Selena u ovom trenutku su slobodni a nama se čini da njihova priča nije definitivno završena!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez ima svoj „Fetish“ filter na Snapchatu, evo kako da ga otključate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.