Porodična atmosfera: Selena Gomez proslavila Dan nezavisnosti sa bratom iz „Wizards Of Waverly Place“!

Ekipa serije „Wizards Of Waverly Place“ zauvek je ostala porodica – to pokazuju na delu glavni brat i sestra iz ove priče – Selena Gomez i David Henrie!

Juče je u Americi bio jedan od najvažnijih praznika za tu zemlju, odnosno Dan nezavisnosti, 4. jul, koji zvezde uvek vole da proslave na poseban način. Selena Gomez se ovoga puta odlučila za nezaboravan obilazak Diznilenda sa Davidom Henriem, jer ni njoj ni njemu Disney nije nešto strano – oboje su glumili u seriji koja je obeležila Disney. Sel i dalje ekipu serije zove porodicom i vidi se da je iskreno uživala u kokicama i vožnjama roler-kosterom!

Sve ovo pokazuje da tvrdnje da Selena pati zbog Justina nisu istinite – izgleda da je pevačica spremna da nastavi dalje, nevezano za odluke Biebsa, koji trenutno uživa sa Hailey Baldwin.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ne bi baš da ga gleda: Selena ljuta što zbog Jusa mora na sud?

2 thoughts on “Porodična atmosfera: Selena Gomez proslavila Dan nezavisnosti sa bratom iz „Wizards Of Waverly Place“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.