Kraj: Selena Gomez odustala od obnavljanja veze sa Justinom Bieberom!

Iako smo krajem februara saznali da se Justin Bieber i Selena Gomez privremeno ne viđaju, odnosno da su na pauzi, najnovije informacije sugerišu da “Jelene” više nema, odnosno da je Selena ta koja želi da bude sama.

Kako navodi E! Online, ne radi se o tome da se Seleni dopada neko drugi već da u ovom momentu želi da bude sama. “Ona ga mnogo poštuje kao osobu, ali je odlučila da je srećnija kad je sama. Selena sad retko spominje Justina i raspoložena je da upoznaje druge ljude”, priča jedan izvor i dodaje da Sel i Jus nisu u bilo kakvom kontaktu.

“Selena u ovom momentu ide u drugom smeru kad je reč o životu. Puno je razmišljala o tome šta je to dobro za nju. Druži se sa prijateljima i ne žuri sa odlukama. Nikad ne možete reći da je ovo kraj za nju i Justina ali sad nisu u kontaktu i ona se oseća vrlo snažno”, dodaje isti insajder.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Tvoja devojka sad voli mene": The Weeknd odgovorio Biebsu na njegove provokacije!

5 thoughts on “Kraj: Selena Gomez odustala od obnavljanja veze sa Justinom Bieberom!

  1. Majko moja,oni su čas zajedno,čas nisu,čas se vole,čas ne! Ja njih uopšte ne kontam?!

  2. Nadam se da će promijeniti mišljenje. Sjetite se šta je bilo prije, pa su se opet vratili. 🔙

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.