Selena Gomez: Koristim modu da bih se osećala bolje u svom telu

Iako smo uz pevačicu i glumicu Selenu Gomez odrasli i smatrali je za najlepšu osobu, sama Selena uvek je imala problema da se oseća dobro u svojoj koži. Još joj se više divimo od kad je bila voditeljka velikog događaja Vax Live Concert, a takođe i činjenica da je, pored pevanja i glume jako dobra i kao producent što smo mogli videti u seriji ’13 Reasons Why’. Selena se otvorila o svojim problemima u najnovijem intervjuu za Vogue, a evo i šta je rekla.

Sel je u novom videu za Vogue govorila o svom izgledu od 2007. godine pa nadalje. Kada je naišla na sliku sa Met Gale iz 2015. godine priznala je da se u to vreme nije osećala samopouzdano. ”Moja težina dosta varira. I dobro se sećam da se te noći nisam osećala prijatno u svom telu. Dobra stvar je bila što sam dobila priliku da zajedno sa timom radim na haljini koja će odgovarati mom telu i tako bi se osećala bolje.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Preslatko: Selena Gomez predstavila fanovima svoje novo štene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.