Selena Gomez dobila veću ulogu u animiranom filmu Hotel Transylvania 4!

Nakon što je bila voditeljka dobrotvornog koncerta ‘VAX LIVE: The Concert To Reunite The World’, Selena Gomez sada radi na novom projektu, a to je snimanje najnovijeg, a ujedno i poslednjeg dela animiranih filmova Hotel Transylvania, čiji je zvaničan naziv Transformania. Sel je u sva tri prethodna dela pozajmljivala glas vampirici Mavis, a sada izgleda da će njen lik biti daleko istaknutiji pa će se time i ona više angažovati u filmu.

Prema režiserima filma Hotel Transylvania 4, Selena Gomez imaće daleko veću ulogu u filmu. Sel je pozajmljivala glas Mavis u sva tri dela filma od 2012. godine, a za ovaj poslednji deo će čak biti i producent. Ne sumnjamo da će odlično odraditi posao pošto smo već videli njen producentski rad na seriji ’13 Reasons Why’.

U intervjuu za Screen Rant, režiseri filma Derek Drymon i Jennifer Kluska, pričali su koliko je Selena Gomez važna za ovaj projekat. ”Mavis zaista ima mnogo veću ulogu u ovom filmu, tako da smo vrlo rano počeli da delimo nacrte i skice sa Selenom. Zaista smo bili svesni činjenice da će Mavis biti glavna za rešavanje problema u filmu. Baš ona će dobiti informaciju koju drugi likovi nemaju, u drugom i trećem činu, da bi vratila svog muža i oca u prvobitno stanje. Selena je zaista prihvatila da dovede Mavis na taj sledeći nivo i uvidela je koliko daleko ovaj lik može otići u filmu, a to je sjajno.” rekla je Jennifer.

Pročitajte još  Šta bi Sel zahtevala od organizatora u Beogradu? Manje nego što možete da zamislite!

Iako će se većina glumaca iz prethodnih Hotel Transylvania filmova ponovo vratiti na scenu, izuzetak je Adam Sandler. Nije sigurno zašto se povukao, ali umesto njega, Mavisinom ocu će glas pozajmljivati Brian Hull u ovom najnovijem delu. Pored Selene, ostalim likovima u filmu glas će pozajmljivati Kathryn Hahn, Andy Samberg, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, David Spade, Molly Shannon i Jim Gaffigan.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Latest posts by Marta Denić (see all)

Pročitajte još  Da se zna ko su megazvezde: Ari, Sel, Jus i Demi u top pet zvezda na društvenim mrežama ove nedelje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.