Selena Gomez: Moje bivše veze su bile uklete, a evo i zbog čega!

Kao što smo već i pisali o tome, pevačica i glumica Selena Gomez u životu je imala dosta problema sa prihvatanjem svog tela i izgleda. Nije imala previše sreće ni u ljubavi, kao što je i govorila za Vogue dok je komentarisala sopstvene autfite od kad je bila tinejdžerka pa do danas. Sada, za najnoviji intervju, Sel nam se otvorila i rekla da su njene bivše veze bile uklete, a evo i zbog čega!

”Mislim da je velika većina mog iskustva sa vezama prokleta. Bila sam previše mlada da bih bila previše izložena određenim stvarima dok sam bila u istim.” rekla je. Takođe nam je otkrila da je tokom pisanja svojih pisama osećala potrebu da mora da piše o svojim osećanjima. ”Nije čak bilo ni kao ‘Ma osećam se tako hajde da malo pišem o tome’. Ja sam zaista morala da počnem tako da se osećam prema sebi.” dodala je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Moć Selenatora: "13 Reasons Why" je najpopularnija serija u istoriji Netflixa, i knjiga najprodavanija u Americi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.