Sebastian Yatra otkriva šta je naučio u vezi sa Tini!

Pre izvesnog vremena mediji širom sveta preneli su poruke Martine Stoessel i Sebastiana Yatre o njihovom mirnom raskidu o kome su govorili na svojim Twitter profilima, međutim taj postupak je uspeo da naleti na brojne osude i teorije među kojima se našla ona o Danni Paoli koja je više puta povezivana sa Sebasom. Tinisti su odmah počeli da osuđuju Sebastianovo ponašanje – odnosno kako on postupa kao da upravo nije izašao iz duge i ozbiljne veze i ponaša se kao da mu Tini nije ništa značila, nastavljajući da najavljuje i promoviše svoju muziku, bez i dana pauze, dok se mlada Argentinka malo primirila, pre nego što je sinoć predstavila prvi deo svog dokumentarca o “Quiero Volver” turneji.

Iako su se mirno rastali, ne navodeći neke konkretne razloge, Sebastian je odlučio da sada progovori za argentinski medij Infobae gde je otkrio šta je to naučio dok je bio u vezi sa Tini, a ujedno je i naglasio da je on otvoren za pomirenje, iako mu izgleda da Martina sad baš i nije voljna za takvu opciju. “Uvek sam joj govorio i uvek ću govoriti. Zahvaljujući njoj naučio sam da malo više brinem o sebi. To je sve. Donosim toliko odluka kao umetnik, da ponekad zaboravim da sam i ja ljudsko biće,” rekao je on za novo izdanje argentinskog medija koji će biti dostupan od narednog meseca.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Verovatno ste već imali priliku da čujete tužne vesti jutros- @tinistoessel i @sebastianyatra su odlučili da raskinu! 💔 Sudeći po svemu Tini i Sebastian nisu otpratili jedno drugo sa Instagrama, već je mlada pevačica odlučila da blokira već sad bivšeg dečka na ovoj društvenoj platformi. Sebastian je nastavio da prati članove Tinine porodice i tima, međutim ako pogledate neke objave gde je Tini ranije bila tagovana na pevačicom profilu – toga više nema, uključujući i Sebastianove lajkove i komentare na Tininom profilu koji su nestali – što je jedan od dokaza da se Tini odlučila za blok opciju. Nadamo se da neće biti zle krvi između njih, kao i da će u budućnosti obnoviti kontakte, a do tad više detalja o svemu pročitajte na našem sajtu ili Storyju! #tinistoessel #sebastianyatra

Објава коју дели Famoza (@famoza_net) дана

Kao što smo i mi već saopštili na našem Instagram profilu i izneli dokaze, istina je da je Tini zaista odlučila da blokira Sebastiana na društvenim mrežama. Kako je Tini izolaciju provela u Argentini sa svojom porodicom, Sebastian je bio sa svojom u Kolumbiji i on ističe da im je taj period pomogao da razmisle o svemu. “Taj period pauze nam je pomogao da vidimo šta smo uradili kako treba, a šta smo uradili pogrešno, da se preporodimo kao društvo,” prokomentarisao je on.

Pročitajte još  Viktorija nam šalje kviz o Jorgeu i Tini!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.