Sebastian Yatra se muvao sa Meksikankom?!

Južnoamerički mediji jednostavno ne daju mira Martini Stoessel i Sebastianu Yatri ni sad dok su u karantinu sa svojim porodicama. Pevačica je sa svojom porodicom u Argentini, dok je pevač sa svojima u Kolumbiji i trenutno nema mogućnosti da se mladi par vidi uživo barem još neko vreme. Međutim, mediji jednostavno ne odustaju, pa nastavljaju da pišu o tome kako je veza Tini i Sebasa nestabilna, kao i da su oni pred raskidom jednostavno zbog distance koja je generalno problem kod svih veza poznatih ličnosti.

Oni su nedavno upitali i samu Tini da li je istina da je prestala da prati svog dečka na društvenim mrežama, na šta je odgovor bio negativan, a i svi se možemo uveriti u to tako što ćemo pogledati njihove profile na internetu. Međutim, sada su se pojavile nove glasine o Meksikanki Danni Paoli koja je još pre nešto više od dve godine viđena u društvu svog kolege iz Kolumbije, dok Sebastian još uvek nije bio u vezi sa Martinom. Danna i Sebastian su viđeni zajedno na jednoj od ceremonija i još od tada se spekulisalo da ima nešto između njih, a sada su glasine pojačane da Sebastian pokušava nešto sa njom.

Danna je ovih dana na svoj Instagram Story postavila nekoliko zanimljivih objava kao što je – “Ne moram išta da ti dokazujem,” što se tumači kao da želi da poruči da je prebolela Sebastiana. Tini ovih dana dosta drži lajv videe na svom Instagram profilu kako bi ostvarila kontakte sa svojim Tinistima koliko god je to moguće, a nedavno joj se pridružila koleginica i glumica Flor Vinga koja ju je u jednom trenutku upitala: “Tini, da li mnogo patiš zbog ljubavi?” Tini je na to odgovorila pitanjem – “Ko nije patio zbog ljubavi,” a zatim je dodala: “Možda onaj sa kojim prolazite najgore i što više patite, sve završite sa naučenom lekcijom. Ponekad se to desi. Pa, da. Imam svoje momente.” Šta vi mislite?

Pročitajte još  Famoza music chart #79 - Glasajte za pet omiljenih pesama, po jednom svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Sebastian Yatra se muvao sa Meksikankom?!

  1. Ne znam nista, jer mnogo volim Dannu Paolu, a i ovako nju svi spajaju sa Jorge Lopezom tj. i jesu bas bliski. Ugl smatram da su obe prelijepe i da to vjerojatno nije istina. <3

  2. Hoce li ti mediji prestati da traze dlaku u jajetu?
    Verovatno ne, ali nadam se da ce se smiriti! Famozo, da li ste videli na twitteru od Tininog tate da je ona pevala "Falta Amor" ? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.