Mediji misle da znaju sa kim je Sebastian varao Tini!

Raskid Tini Stoessel i Sebastiana Yatre je velika tema u medijima, toliko da o tome danas pišu i neki od najznačajnijih američkih medija. Ipak, iako su njih dvoje naveli da se rastaju u miru i nisu bacali otrovne strelice, mediji poput InfoBae sugerišu da je Sebastian kriv, odnosno da je varao svoju sad već bivšu devojku!

Zapravo, oni podsećaju na priču da se Sebastian muvao sa meksičkom pevačicom Dannom Paolom, ali nju tad niko nije shvatao za ozbiljno. I ova umetnica je suptilno poručivala da se muva sa Sebom, a pisanje medija moglo da je samo da doprinese tome da Tini bude sumnjičava. Danna u jednoj svojoj pesmi spominje Sebastiana, a na svom Instagramu objavljuje suptilne i manje suptilne poruke o njemu. Iako moramo priznati da sve deluje prilično šaljivo, ali sad kad je veza Tini i Seba pukla, njene reči se vraćaju u centar pažnje!

To ipak nije sve, jer se poslednjih dana vrti i video u kome Sebastian svira pesmu Danni tokom akustične sesije, a fanovi su ubeđeni da on tad flertuje sa njom, kao i da mu ona uzvraća! “Jasno je da ga ona želi… Ona je sad singl i to koristi!”, kažu neki od fanova, ali drugi ističu da je najgore kriviti nekog trećeg kad se nečija veza raspadne, i da onda takvoj vezi i nije bilo suđeno! Kad je reč o Danni, ona se ne oglašava ovih dana, ali prethodno je već demantovala da je zainteresovana sa Sebastiana. “Stalno me pitate šta se dešavalo sa njim! Pa šta se desilo? Imali smo video razgovor, a onda smo komponovali zajedno. To je sve”, rekla je ona. Iako je to možda zaista tako, mediji nisu zadovoljni navodima da se bivši par jednostavno udaljio jer žive u različitim zemljama i zbog posla ne mogu da se viđaju.

Pročitajte još  Tini Stoessel: Razmišljam da se preselim u Evropu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Mediji misle da znaju sa kim je Sebastian varao Tini!

  1. Muljator, nek se Tini lijepo makla od njega! I’m shocked. Ps- pogledajte moj zadnji video na Tik Toku pod imenomis @tini_.galaxy

  2. Ne bi me ni čudilo da je ona kriva,pa.meksikankama je običaj da kradu dečka nekom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.