Fandom zbunjen: Zašto Tini ni rečju ne spominje Sebastiana Yatru?

Mediji sada posmatraju svaki korak Tini Stoessel i Sebastiana Yatre i neumorno pišu o njihovoj aktuelnoj vezi za koju govore da je gotovo na ivici da se raspadne, kako zbog distance, tako i zbog ove situacije sa karantinom koja je sve zadesila, pa je to još jedan od dodatnih razloga zašto mladi par nema mogućnost da se viđa uživo trenutno. Juče smo imali priliku da prenesemo sumnju medija iz Južne Amerike da je Sebastian Yatra pokušavao nešto sa drugom devojkom, odnosno sa glumicom iz Meksika, a samo par dana pre toga preneli smo i to kako mediji tamo pišu da je Tini otpratila svog dečka sa društvenih mreža što u potpunosti nije istina.

Ne treba ni spominjati koliko je jak pritisak stavljen na njihovu vezu sada, pogotovo što mediji u Argentini, Kolumbiji i drugi sada stalno ispituju Tini o vezi sa Kolumbijcem, a u isto vreme objavljuju razne teorije o njihovom trenutnom stanju, zato je iz novog intervjua sa pevačicom proizašao novi zaključak da Martina ne želi ni da čuje ni da spomene Yatru. Među brojnim intervjuima koje je dala ovih dana iz svog doma, publika se začudila to što pevačica ni u jednom trenutku nije spomenula svog dečka Sebastiana Yatru, što je odmah negativno protumačeno, ali ona se nešto kasnije oglasila kako bi sve objasnila i sprečila dalje glasine i teorije.

Pročitajte još  Serbia te ama, Tini: Naši Tinisti videom pozivaju svog idola u Srbiju!

“Istina je da sam bila veoma uzbuđena zbog događaja u nedelju, jer, sam bila u mogućnosti da podelim svoju muziku na neki poseban i drugačiji način od kuće, ljudi su se sjajno proveli, uživali i zabavili,” započela je ona. “Verujem da solidarnost mora više da se ispoljava, takođe i u budućnosti,” dodala je pevačica. “Verujem u muziku i kako ona funkcioniše, na turneji, na vrhu aviona, u putovanju, daje vam energiju da uradite bilo šta i nije vam čudno da pravite neke pokrete,” istakla je Tini.

“Mislim da je potpuno suprotno. To je dnevna stabilnost, budite se svakog dana u 7 ili 8 ujutro da biste završili svoj dan i da ste na jednom mestu. Ima drugu stabilnost koju nemate na turnejama i dok ste stalno u emisijama “, zaključila je Martina.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Pažljivo čitajte: Ovo su odgovori na 10 najvažnijih pitanja o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

One thought on “Fandom zbunjen: Zašto Tini ni rečju ne spominje Sebastiana Yatru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.