Slučajna greška: Tini Stoessel retvitovala objavu koja vređa Lali!

Martina Stoessel ovih dana retvituje dosta fotki i videa svojih fanova vezanih za svoj novi album, ali tom prilikom napravila je previd koji je mogao da joj napravi probleme!

Naime, Tini je objavila fotku na kojoj vidimo momka kako u rukama drži njen album “Quiero Volver”, ali je problem što se pored njega vidi kanta za smeće u kojoj su albumi Leli Esposito! Fandom Lali odmah se obratio TV voditelji Angelu de Britu koji je to objavio na svom Twitteru.

Na sreću, Tini je to brzo primetila i reagovala time što je obrisala sporni tvit! Iako će možda biti raznih priča, prilično je jasno kako Tini nije primetila da je slika problematična. Naime, kanta za smeće se vidi tek kad se klikne na sliku, jer bez toga, u prvom planu su samo njene slike i albumi. Tini i Lali već bezbroj puta su demantovale da su u sukobu,a niti jednim svojim postupkom nisu vređale jedna drugu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina: Tajne sa premijere u Parizu!

6 thoughts on “Slučajna greška: Tini Stoessel retvitovala objavu koja vređa Lali!

  1. Nemojte me krivo shvatiti, ali da provjerim… Tinina rivalka u muzici za koju se govorilo da je u svađi sa njom, se vrijeđa a nju hvale u tweetu koji je ona retweetovala. Tada ljudi to primjere počinju je vrijeđati a ona ga obriše…………………. "slučajnost"… To je moje mišljenje. .

  2. Famozo, Karol je objavila sliku sa nekim muzičkim producentom, a po nekim ranijim objavama pretpostavljam da snima novu muziku. Hoćete li pisati o tome?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.