Raskinuli Tini Stoessel i Sebastian Yatra!

Pisanje latinoameričkih medija već nekoliko nedelja o raskidu Martine Stoessel i Sebastiana Yatre i pored toga što je slavan par demantovao glasine govoreći da je između njih sve u redu i pored problema sa distancom sa kojim su se suočavali kako zbog profesije kojom se bave, tako i zbog karantina u kojem se svi nalaze zbog pandemije virusom Korona su se sada ispostavile kao istinite. Kao grom iz vedra neba, sinoć je na Twitter profilima Tini i Sebastiana osvanulo saopštenje da oni više nisu zajedno.

Iako nisu krili da im je teško zbog distance, ali su u isto vreme govorili kako je sve u redu između njih, mediji su Sebastiana povezivali sa jednom slavnom devojkom iz Meksika, dok je fandom ujedno i bio zbunjen zbog jednog od skorijih intervjua Tini u kojem ona ni rečju nije spomenula svog već sada bivšeg dečka. Sinoć su i Tini i Sebas objavili svoja saopštenja javnosti u isto vreme, a kako to možete primetiti saopštenja su u potpunosti ista od prve do poslednje reči, a specifično je to da nije naveden konkretan razlog njihovog rastanka, mada je razumljivo da im treba dati malo privatnosti nakon vatrene veze od preko godinu dana.

“Zdravo… Želeli smo da vam saopštimo da smo Sebastian i ja odlučili da okončamo vezu. Proživeli smo lepe trenutke, ali ponekad stvari ne funkcionišu onako kako ste zamislili. Danas osećamo da je ovo najbolja odluka za nas oboje i u našim srcima će zauvek ostati lepe uspomene. Hvala vam što ste nam pružili toliko ljubavi, jako vas volimo,” napisala je Tini u svojoj verziji, dok je kod Sebastiana samo ubačena verzija gde on priča o pevačici. Malo je reći da su Martina i Sebastian bili među omiljenim latinoameričkim parovima koji su podržavali jedno drugo, a ujedno i dobijali toliku podršku publike. Ipak, oni najbolje osećaju šta je najbolje za njih, tako da je idealno da ispoštujemo njihovu odluku i kao što je najpoznatiji fan profil o Tini, DarkTini zamolila – da im damo malo prostora i privatnosti i ne obasipamo ih silnim fotografijama i porukama zbog novonastale situacije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tačno za rođendan: Emina proverava vaše znanje o filmu "Tini El Gran Cambio de Violetta"!

3 thoughts on “Raskinuli Tini Stoessel i Sebastian Yatra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.