Sad je zvanično: Demi Lovato i Henry Levy pokazuju ljubav na društvenim mrežama!

U vreme društvenih mreža, ništa nije zvanično dok se na Instagramu i Twitteru ne ozvaniči – Demi Lovato i Henry Levy par su još otkad je Demi izašla sa rehabilitacije, jer kao što je i ranije govorila, ona nije navikla da provodi vreme solo! Njihova veza sada je ugledala svetlost dana i na Henryjevom Instagramu, ako je verovati fandomu.

Iako je Henryjev Instagram nalog privatan, društvenim mrežama se širi Story koji je Henry navodno objavio, a na njemu najpre vidimo samo Demi u kadru, koja se naginje ka Henryju ne bi li ga poljubila, i sve se završava strasnim poljupcem! Ovo nije prvi put da viđamo fotke Demi i Henryja kako se ljube, ali je svakako prvi put da neko od njih o tome progovori na društvenim mrežama.

Demi ipak ostaje ćutljiva na svom Instagramu kada je u pitanju njena veza sa pomalo problematičnim Henryjem, ali je pevačica nedavno tvitovala da ako bude želela nešto da saopšti svetu, to ćete sigurno čuti od nje, ali da joj je potrebno još vremena da se oporavi od svega što ju je tokom leta snašlo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Demi & Wilmer: Proslava rođendana među čoporom vukova! (foto)

One thought on “Sad je zvanično: Demi Lovato i Henry Levy pokazuju ljubav na društvenim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.