Za nju je sve opasno u ovom momentu: Prijatelji se boje da Demin novi momak nije trezan kao što svi misle

Demi Lovato nikada se nije osećala bolje i trenutno je zdrava, srećna i provodi vreme sa momkom po imenu Henry Levy, ali upravo to je razlog zašto se njeni prijatelji plaše za nju ponovo.

U ovom trenutku Demi je najosetljivija – iako se oporavila, zavisnici se mogu lako vratiti svojim porocima u bilo kom momentu, i zato je za Demi najvažnije da ostane u društvu koje je za nju zdravo, odnosno da njeni prijatelji i momak ne konzumiraju drogu i alkohol, ali Henry nije momak koji nikada nije okusio drogu, već je njegova istorija mnogo gora, sudeći po pričama njegovih poznanika.

„On je bio na rehabilitaciji širom sveta, po Evropi, Meksiku, ali i dalje se drogirao pre nekoliko meseci. Ne mislim da on shvata ozbiljno rehabilitacije. Govorio je kako voli što može da radi s ljudima kao što je Kanye West pa da izlazi sa beskućnicima po Skid Rowu. Ne znam kako bi on pozitivno uticao na Demi, stvarno“ ispričao je prijatelj Henryja – ostaje nam da se nadamo da Demi zna šta radi, i da će i ona možda pozitivno uticati na njega.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Demi Lovato još jednom objavila tvit devojke iz Srbije!

5 thoughts on “Za nju je sve opasno u ovom momentu: Prijatelji se boje da Demin novi momak nije trezan kao što svi misle

  1. William je stvarno zaslužio da bude njen momak. On je brižan i fin, a njoj je jedan takav potreban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.